Ajut prin sport!

 

Leonard Barbu Asociaţia Sprijin pentru Diabet

8% Complete
80 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
3
Donații

Pasionat de ciclism fiind, membru al echipei de ciclism Steaua, doresc sa sprijin proiectul Da, si eu pot! pedaland si eu pentru copii cu diabet. Daca vreti sa ma sustineti si odata cu mine sa sustineti acest proiect, va rog sa donati in contul acestei cauze aducandu-va astfel aportul la binele unor familii care au copii cu diabet. Le aducem liniste si reducem numarul de intepaturi acestor copii. Va multumesc si va invit sa ma urmariti in competitii! 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociaţia Sprijin pentru Diabet a aparut cu scopul declarat de a identifica, initia, organiza si promova orice fel de actiuni care sa contribuie la profilaxia, combaterea si tratarea bolilor metabolice, a diabetului zaharat.

SUSŢIN PROIECTUL

Da, si eu pot (ASD)

La finalizarea proiectului Da, si eu pot, Asociatia Sprijin pentru Diabet va folosi fondurile pentru a asigura sisteme de monitorizare si consumabile pentru 13 copii din familii defavorizate care nu-si permit investitia a 2,500 lei/sistem.

Pentru a ajuta cat mai multe familii sa aiba un trai apropiat de normal, Gabriela si Cristian si-au propus sa spuna Da, si eu pot sa fac turul Romaniei pe bicicleta. Aceasta este o provocare pentru Gabriela, care are diabet tip 1 inca din anul 2002, si vrea doua lucruri: 1. sa ajute copii care nu-si permit sa aiba un sistem de monitorizare continua a glicemiei; 2. sa dovedeasca ca poti face 3

 

3 Donații

SIMONA ion

30 RON
TOT INAINTE !
05 May 2017
Da, si Aida poate
06 Apr 2017
05 Apr 2017