Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Cristian Airinei Asociaţia Sprijin pentru Diabet

67% Complete
670 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
8
Donații

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociaţia Sprijin pentru Diabet a aparut cu scopul declarat de a identifica, initia, organiza si promova orice fel de actiuni care sa contribuie la profilaxia, combaterea si tratarea bolilor metabolice, a diabetului zaharat.

SUSŢIN PROIECTUL

Da, si eu pot (ASD)

La finalizarea proiectului Da, si eu pot, Asociatia Sprijin pentru Diabet va folosi fondurile pentru a asigura sisteme de monitorizare si consumabile pentru 13 copii din familii defavorizate care nu-si permit investitia a 2,500 lei/sistem.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

8 Donații

La mulți ani !
11 Jul 2017
La multi ani cu sanatate si dorinte implinite!
11 Jul 2017
La multi ani! Da, si AIDA poate!
11 Jul 2017
Bravo si spor!!!
11 Jul 2017
La multi ani frumosi!
11 Jul 2017
150 RON
Mult succes!
16 Jun 2017
21 Apr 2017
LA MULTI ANI !! SA FIU SIGURA CA VOI PRIMA !
17 Mar 2017